ماهی دودی یک محصول سنتی در شمال کشور است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود و معمولا پروسه تهیه آن به حدود ۱۵ روز زمان نیاز دارد .

در حال حاضر در فریدونکنار دو کارگاه فعال در این زمینه وجود دارد.

ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود.

دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.

امروزه صادرات این محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس رونق فراوانی دارد.