برداشت توت فرنگی در مازندران

عکاسان (کیوان یوسف پوری _ محمد رضا نجاتی) خبرگزاری صدا و سیما
برداشت محصول توت فرنگی از مزارع مازندران آغاز شده است. برداشت این محصول همه ساله از نیمه دوم فروردین ماه آغاز می‌شود و تا پایان خرداد ماه ادامه می‌یابد. مازندران یکی از قطب‌های توت فرنگی در کشور است که ارقام مختلف و با کیفیتی بالا از این محصول مهم در استان مازندران تولید می‌شود
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ توت فرنگی یکی از چند صدتا محصول کشاورزی است که جای خود را در مزارع استان به خوبی باز کرده است و نسبت به سایر محصولات کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال از درآمد بالایی هم برخوردار است. “کاماراسو و سلوا” از ارقام تجاری توت فرنگی در مازندران است که علاوه بر تولید، ماندگاری و بازارپسندی آن افزایش پیدا کرده است. طبق اعلام جهاد کشاورزی مازندران امسال بیش از ۴ هزار بهره‌بردار کشت این محصول را در استان آغاز کردند که قرار است برداشت آن تا پایان خردادماه ادامه داشته باشد. یک هزار و ۶۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی مازندران به کشت توت فرنگی اختصاص یافت که پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۶ هزار تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود