دسته‌ها
آرشیو توریسم

برداشت گل گاوزبان در مناطق کوهستانی بهشهر

مناطق کوهستانی و حاشیه راه‌های جنگلی هزارجریب در شرق استان مازندران این روز‌ها پر از گل‌هایی است که به رنگ‌های قرمز و بنفش درآمدند.

عکاس(فرشید سگار) منبع: پایگاه خبری بلاغ مازندران

معمولا برداشت گل گاوزبان از اردیبهشت ماه در مناطق کوهستانی استان آغاز شده و تا اواخر خردادماه ادامه می‌یابد.

گیاه دارویی و خوش عطر گل گاو زبان، توسط روستائیان برداشت می‌شود و پس از خشک کردن، در تهیه دمنوش، و چای استفاده می‌کنند. مازندرانی‌ها گل گاوزبان یا اِشکو را به خاطر خواص فراوانش به عنوان گیاهی شفابخش می‌شناسند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.