در آستانه اربعین حسینی
آلبوم نواهای ماندگار عاشورایی ساری رونمایی شد
قدردانی آیت الله طبرسی از اقدامات فرهنگی شهرداری ساری
در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله حسین(ع) آئین رونمایی از آلبوم شور آوا مجموعهای از نواهای ماندگار عاشورایی ساری با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری ساری، مسؤولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تعدادی از اعضای شورای شهر ساری، مداحان، ذاکران اهل بیت(ع)، شعرا و عزاداران حسینی در حسینیه آب انبار نو ساری برگزار شد.
شور آوا مجموعهای از نواهای عاشورایی ساری است که از دهه ۳۰ الی ۵۰ جمعآوری شده است تا سبب ماندگاری و انتقال آنها به نسلهای امروز و فردا شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران در این مراسم با قدردانی از شهرداری و شورای شهر ساری در برگزاری برنامههای فرهنگی در سطح شهر، گفت: جمعآوری نواهای عاشورایی ساری مربوط به ۶ دهه گذشته کار بسیار فاخری بوده است و باید الگویی برای دیگر شهرهای استان شود و اینگونه مراسمها در طول سال در مساجد و حسینیهها برگزار شود.
آیتالله نورالله طبرسی گفت: اربعین حسینی یکی دیگر از صحنههای ولایتمداری است که مردم استان مازندران با حضور باشکوه در این مراسم عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت(ع) نشان میدهند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه تاریخ کربلا دارای دو قسمت قیام و پیام است، افزود: پیام عاشورا همچنان زنده است و یکی از مصادیق پیام عاشورا توجه به فرهنگ حسینی در قالب برنامههای مختلف فرهنگی است.
وی خواستار معرفی ابعاد قیام امام حسین(ع) بیشتر از گذشته برای نسل جوان جامعه شد و گفت: امام حسین(ع) با آغوش باز به استقبال مرگ رفت تا دین جدش از گزند انحرافات در امان بماند.
این مسؤول با بیان اینکه آمریکا و ایادی آن سختترین دشمن مسلمانان و اهل بیت(ع) هستند، افزود: دشمنان اسلام حضور میلیونی عاشقان در پیادهروی اربعین را نمیبینند.
حسین اسلامی مورخ و رئیس پژوهشکده فرهنگی ساریشناسی در این مراسم با اشاره به اینکه مازندران بیش از هر استان دیگر به مراکز فرهنگی نیازمند است، گفت:در ۵ سال اخیر فعالیتهای خوب فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر ساری با تلاش عبوری شهردار ساری برگزار شد و نیاز است همه مسؤولان پای کار باشند.
اسلامی با بیان اینکه براساس دیدگاه فرهنگی مدیریت شهری، به مسائل فرهنگی نگاه ویژهای در ساری شده است، ادامه داد: تجربه نشان میدهد که آثار کار فرهنگی در جامعه ماندگار است و باید در این حوزه بیشتر تلاش کنیم.
رئیس پژوهشکده فرهنگی ساریشناسی گفت: انجام کارهای فرهنگی بسیار سنگین است و نیازمند بودجه و زمان است و ثمره آن را در آینده میتوان دید.
در پایان این مراسم از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری ساری از پیرغلامان و ذاکران اهل بیت(ع) ساری با اهدای هدایایی تجلیل و قدردانی شد.