دومین جشنواره استانی عرضه و طبخ آبزیان( ماهی) مازندران در بوستان ولایت ساری با حضور مسئولان استانی برپا شد.

به گزارش تسنیم ،حسن خیریان پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری مازندران در حاشیه افتتاح این مراسم گفت: در حوزه شیلات که بخش مهم تولید و اشتغال محسوب می شود باید تلاش کنیم در تولید کمی و کیفی برنامه ریزی داشته و دربخش دریا بویژهپرورش ماهی در قفس های دریایی، آب بندان ها و استخرها که در آببندان ها می توان چند منظوره در جهت توسعه گردشگری، تامین آب و تولید آبزیان بهره برداری مطلوبی صورت پذیرد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت های شیلاتی استان بسیار بالا است، افزود: باید دربخش فرآوری، بسته بندی و تجارت خارجی محصولات شیلاتی همت بیشتری انجام دهیم که پایانه صادراتی آبزیان استان در حال احداث است.

عباس علی رضایی، فرماندار شهرستان ساری نیز به اختلاف سرانه مصرف ماهی در کشور با استانداردهای جهانی اشاره کرد و گفت:گوشت و مرغ در سر سفره مردم وجود دارد و باید ماهی را با استفاده از شیوه های مختلف در سر سفره مردم قرار داد چرا که این اقدامات می تواند ضمن بالابردن سرانه مصرف ماهی، سلامتی را برای جامعه به ارمغان آورد.