نان پنجه‌کش، نان محلی منطقه سوادکوه

عکاس(حوا احمدی) پایگاه خبری آوای خزر

 

نان‌های محلی همیشه پرطرفدار هستند به ویژه اینکه در تنور گلی و با آتش هیزم پخت شوند. یکی از نان‌های محلی پنجه‌کش نام دارد.

در روستاهایی که نانوایی ندارند، زنان خانه خودشان نان می‌پزند.

پخت نان به ویژه در ماه‌های سرد سال برای روستاهایی که از نعمت گاز برخوردار نیستند و یا نانوایی ندارند، سختی‌های خاص خود را دارد، از هزینه بالای آرد سهمیه‌ای و بعضا دست نیافتن به آرد و کیفیت پایین آن تا تهیه هیزم.

پخت نان پنجه‌کش که توسط بانوان روستایی و با سرپنجه هنرمند آنها پخت می‌شود، طرفداران بسیاری دارد.