IMG_0004 IMG_0005 IMG_0006 IMG_0007 IMG_0008 IMG_0009 IMG_0010 IMG_0011 IMG_0012 IMG_0014 IMG_0015 IMG_0016 IMG_0017 IMG_0018 IMG_0020 IMG_0021 IMG_0022 IMG_0023 IMG_0024 IMG_0026 IMG_0029 IMG_0033 IMG_0034 IMG_0037 IMG_0038 IMG_0039 IMG_0040 IMG_0041 IMG_0042 IMG_0043 IMG_0045 IMG_0046 IMG_0047 IMG_0049 IMG_0050 IMG_0051 IMG_0052 IMG_0053 IMG_0054 IMG_0057 IMG_0058 IMG_0061 IMG_0062 IMG_0064 IMG_0065 IMG_0066 IMG_0067 IMG_0003 IMG_0068 IMG_0069 IMG_0070

 

محسن اعرابی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پانزدهمین کارگاه هم‌اندیشی ملی بهداشت کشاورزی در هتل بادله میاندورود اظهار داشت: با توجه به محوریت کشاورزی در کشور توجه زیادی در مقوله سلامت فعالان بخش کشاورزی لازم است.وی افزود: براساس آمارها 30 درصد شاغلان در استان مشغول به کشاورزی هستند و وقتی به این نکته توجه می‎کنیم که بسیاری از فعالان بخش کشاورزی دارای سنین بالا هستند، این شرایط حساس به خوبی مشخص می‏‌شود.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همراهی بیماری‎های مختلف با این کشاورزان و فعالان مسن بخش کشاورزی و مشکلاتی که در کشاورزی وجود دارد را مورد اشاره قرار داد و افزود: دیابت، فشار خون بالا و بیماری‎های قلبی عروقی بیشترین بیماری‎های شایع در بین این افراد است.این مسئول گفت: در کشور استرالیا کشاورزان نسبت به سایر افراد جامعه از وضعیت سلامتی نامناسبی برخوردار هستند و این نشان از یک مشکل جهانی دارد.اعرابی به اقدامات انجام شده در کشور در 35 سال گذشته اشاره کرد و افزود: در حال حاضر با تلاش‎های انجام شده 7 هزار پزشک خانواده در سراسر کشور داریم ولی با وجود اقدامات انجام شده هنوز در روستاهای ما از بستر پزشک خانواده استفاده کامل نشده است.وی در پایان از افزایش یک‌هزار و 600 پزشک خانواده در یک سال اخیر در سطح کشور خبر داد و گفت: در مازندران نیز در این مدت تعداد پزشکان خانواده از 290 پزشک به 390 نفر رسیده و با این روند تعداد پزشکان خانوار مازندران 33 درصد افزایش یافته است و بر اساس برنامه‎های سال 94 استان مازندران به بهره‌وری از این لحاظ خواهد رسید.

به گزارش فارس، این کارگاه هم‎اندیشی یک روزه که با حضور نمایندگان دانشگاه‎های علوم پزشکی استان‎های سراسر کشور و مسئولان مرتبط در وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت درمان و علوم پزشکی به مدت یک روز در هتل بادله میاندورود برگزار شد، آخرین تجربیات به‌دست آمده در زمینه بهداشت در کشاورزی و سلامت فعالان این بخش به اشتراک گذاشته شد.